Hier
Kunt U
Contant Betalen




  • Soepen

      

    Dalsoep

    traditionele linzensoep

    4,00

    Madrassoep

    pittige, Zuid-indiase kerriesoep

    4,00
  • Voorgerechten

    Samosa

    één gefrituurd groentepasteitje

    4,00

    Uien Pakora

    uien in een fijn gekruide beslag

    4,00

    Chicken Pakora

    kip in een fijn gekruide beslag

    5,00

    Hot Wings

    gegrilde pittige kippenvleugeltjes

    5,00

    Mix Starter

    gegrilde Chicken Tikka, Lams Tikka en Tandoori Chicken

    7,00

    Veg Momo (dumpling)

    6,00

    Chicken Momo (kip dumpling)

    Pikante en zure kippensoep met koriander en champignons

    7,50

    Wai Wai Noodles

    Nepalese noedelsoep

    3,00
  • Tandoori Grill

    Alle Tandoori gerechten worden geserveerd met Alu matter, Pilao rijst & Mint saus.   

    Chicken Tandoori

    kip gemarineerd in yoghurt met diverse kruiden en gegrild in de Tandoor

    15,00

    Chicken Tikka

    gefileerde kip gemarineerd in yoghurt met diverse kruiden en gegrild in de Tandoor

    16,00

    Lamb Kabab

    aan een spies gegrild lamsgehakt bereid met diverse

    16,00

    B&B mixed grill

    een mix van Lamb Tikka, Lamb Kabab, Chicken Tikka en Chicken Tandoori

    18,50

    Prawn Tandoori

    garnalen overgegoten met een zachte yoghurtmarinade

    20,00
  • Menu voor 1 persoon

    chicken curry, alu matter en rijst of Naan

    18,00

    Menu voor 2 personen

    lamb curry, chicken Tandoori, alu matter en rijst of Naan

    35,00

    Menu voor 4 personen

    60,00
  • Lamsgerechten

    Alle kerrie gerechten worden geserveerd met rijst of Naan

    Lamb Balti

    een medium pittige lamskerrie bereid in een speciale balti saus

    16,50

    Kadhai Lamb Curry

    een pittige, traditionele lamskerrie in een kadhai-pan klaargemaakt, mild, medium of Vindaloo (erg heet)

    15,50

    Kadhai Lamb Saagwala

    een milde romige lamskerrie bereid met spinazie

    16,50

    Lamb korma

    een zachte lamskerrie bereid in een milde kerrie met room, kokos, amandelen en ananas

    16,50

    Lamb Dansak

    een medium pittige, zoetzure lamskerrie bereid met tomaten, citroen en paprika

    16,50
  • Kipgerechten

    Alle kerrie gerechten worden geserveerd met rijst of Naan

    Chicken Balti

    een medium pittige kipkerrie bereid in een speciale Balti saus

    14,50

    Chicken Curry

    kipfilet in een traditionele kerrie in een kadhai-pan klaargemaakt, mild, medium of Vindaloo (erg heet)

    14,00

    Chicken Jhalphrezi

    gefileerde Tandoori kip bereid met verse paprika in een medium pittige kerrie

    14,50

    Chicken korma

    kipfilet bereid in een milde kerrie met room, kokos, amandelen en ananas

    15,00

    Chicken Saagwala

    kipfilet bereid met verse spinazie in een romige kerrie

    14,50

    Butter Chicken

    gefileerde Tandoori kip bereid in een milde romige kerriesaus van boter

    16,50

    Chicken Tikka Massala

    gefileerde Tandoori kip bereid in een medium pittige rode wijn massala kerrie

    16,00
  • Biryani Pilao (onze rijstschotels)

    Alle Biryani’s worden geserveerd met Raita & Alu Matter.

    Groente Biryani

    Biryani met verse gemengde groenten (vegetarisch)

    14,00

    Chicken Biryani Muglai

    Biryani met stukje gefileerde kip

    15,00

    Lamb Biryani Hydrabadi

    Biryani met stukjes gefileerde lamsvlees

    16,00

    Prawn Biryani

    een zachte Biryani met gepelde garnalen

    16,00
  • Visgerechten

    Alle kerrie gerechten worden geserveerd met rijst of Naan

    Fish Curry

    kabeljauwmoot gestoomd in een zachte kerrie met uien, tomaten en citroen

    15,00

    Prawn Jhal Phrezi

    gepelde garnalen bereid in een heerlijke frisse medium pittige kerrie met verse paprika, tomaten, uien en citroen

    16,50

    Prawn Balti

    gepelde garnalen bereid in een speciale medium pittige Balti

    16,50
  • Vegetarische hoofdgerechten

    Hoofdgerechten zijn grotere porties en worden geserveerd met rijst of naan

    Mumbai Alu

    een zachte aardappel kerrie volgens recept van de Chef

    12,00

    Saag Alu

    verse spinazie met aardappel in een zacht kruidenmelange

    13,00

    Saag Paneer

    verse spinazie met Indiase kaas in een zacht kruiden melange

    13,00

    Alu Matter en Paneer

    een combinatie van aardappel, doperwten en Indiase kaas in een zachte kerrie

    13,00

    Channa Masala

    kikkererwten bereid op traditionele wijze

    12,00

    Dal Turka

    een traditionele linzen kerrie bereid met ui, gember en boter

    12,00

    Dal Makhani

    Linzen met roomboter, uien, knoflook, gember en koriander

    12,00

    Gobi Massala

    stukjes bloemkool in een kruidige kerrie met koriander, gember en garam massala

    12,00

    Mix Vegetables

    verse gemende groenten in een zachte, romige kerrie bereid met boter

    12,00

    Vegetarische Korma

    Gemengde verse groenten volgens bereid in een milde kerrie met room, kokos, amandelen en ananas

    12,00

    Shahi Paneer

    Indiase kaas in een zoete romige kerrie

    14,00

    Bindi Bhadji

    pittig gebakken okra’s met uien, tomaten en koriander

    14,00

    Bagan Bharta

    in de Tandoor gaar gemaakte aubergines, in een tomatenkerrie met koriander en gember

    13,00
  • Vegetarische bijgerechten

    Bijgerechten zijn kleinere porties.  

    Mumbai Alu Bijgerecht

    een zachte aardappel kerrie volgens recept van de Chef

    8,00

    Alu Matter en Paneer Bijgerecht

    een combinatie van aardappel, doperwten en Indiase kaas in een zachte kerrie

    8,00

    Saag Alu Bijgerecht

    verse spinazie met aardappel in een zacht kruiden melange

    8,00

    Saag Paneer Bijgerecht

    verse spinazie met Indiase kaas in een zacht kruiden melange

    8,00

    Channa Masala Bijgerecht

    kikkererwten bereid op traditionele wijze

    8,00

    Dal Turka Bijgerecht

    een traditionele linzen kerrie bereid met ui, gember en boter

    8,00

    Dal Makhani Bijgerecht

    Linzen met roomboter, uien, knoflook, gember en koriander

    8,00

    Gobi Massala Bijgerecht

    stukjes bloemkool in een kruidige kerrie met koriander, gember en garam massala

    8,00

    Mix Vegetables Bijgerecht

    verse gemende groenten in een zachte, romige kerrie bereid met boter

    8,00

    Vegetarische Korma Bijgerecht

    Gemengde verse groenten volgens bereid in een milde kerrie met room, kokos, amandelen en ananas

    8,00

    Shahi Paneer Bijgerecht

    Indiase kaas in een zoete romige kerrie

    9,00

    Bindi Bhadji Bijgerech

    pittig gebakken okra’s met uien, tomaten en koriander

    8,00

    Bagan Bharta Bijgerecht

    in de Tandoor gaar gemaakte aubergines, in een tomatenkerrie met koriander en gember

    8,00
  • Bijgerechten

    Pilao Rijst Navratan

    Saffraanrijst

    3,00

    Raita

    aardappel, komkommer en tomaat in een frisse yoghurtsaus

    2,00

    Patat

    2,50

    Achar

    1,50
  • Vers gebakken broden uit de Tandoor (Klei-oven)

    Papadam

    2 stuks knapperig wafeldun linzenbrood

    1,00

    Roti

    vers gebakken bruin tarwebrood

    1,50

    Naan

    vers gebakken wit brood

    2,00

    Butter Naan

    2,50

    Tandoori Pratha

    bruin tarwebrood met een laagje echte Indiase boter

    2,50

    Methi Pratha

    bruin tarwebrood gevuld met gedroogd mosterdblad

    2,50

    Kulcha

    wit brood gevuld met verse groentes

    3,00

    Kaas Naan

    wit brood gevuld met Indiase kaas

    3,00

    Knoflook Naan

    wit brood gevuld met verse knoflook en koriander

    3,00

    Keema Naan

    wit brood gevuld met lamsgehakt

    3,00
  • Dranken

      

    Mango Lassi

    3,00

    Zoet Lassi

    2,00

    Zout Lassi

    2,00

    Heineken Blik

    2,00

    Indiaas Bier

    3,00

    COCA COLA

    2,00

    FANTA

    2,00

    7UP

    2,00

    Sprite

    2,00

    Red Bull

    2,50

    Rode Wijn fles

    12,50

    Witte Wijn fles

    12,50